Bemutatkozás

Hívjon minket a +36 30 248 37 23 számon!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Pécsi (székhelyű) Autómentő – Autószállító – Autókölcsönző – Szállás fizetővendégszolgáltatással állunk rendelkezésére!  Vállalkozásunk belföldi és nemzetközi területen vállalja megbízása teljesítését. Egész Európai Unió területéről szállítunk az Ön igénye alapján! Szállítunk üzemképtelen vagy rendszám nélküli gépjárműveket és mentünk balesetben sérült és műszaki hibás vagy egyéb okból szállítandó gépjárműveket egyeztetett határidővel.

Amennyiben úgy kívánja, nem kell megvárnia az autója elszállítását és javítását, mert megrendelésére az autómentéssel párhuzamosan visszük csere autóját, melyet bérelhet tetszés szerint vagy addig, amig az elszállított autója újra üzemképes lesz. Autóját az Ön által megjelölt címre szállítjuk, azonban megrendelése esetén autóját szerelőgárdánk meg is javítja saját műhelyünkben!

Látogasson el weboldalunkra!

Kapacitásunkra való tekintettel, elsősorban Személygépkocsi, Kisteherautó, Motorkerékpár, Quad, szállítását, tulajdonosok megrendeléseit teljesítjük, de természetesen ön által megnevezett kisgépszállítás esetén is rendelkezésre állunk 2800.Kg össztömegű raksúlyig.